Nutriční hodnoty (Počítač)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 17 097 kJ / 4 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,92 g |
| Tuky | 73,92 g |
| – nasycené | 21,09 g |
| – nenasycené | 33,56 g |
| –– mononenasycené | 25,22 g |
| –– polynenasycené | 8,34 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 7,24 g |
| Cholesterol | 2,10 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 737,31 g |
| – cukry | 516,51 g |
| ––– laktóza | 24,51 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 28 dkg 28 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 280 g |
| 24 dkg 24 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
| trocha trocha převařené vody | Voda | |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce maizeny ( kukuřičný škrob Gustin) | Škrob kukuřičný | 60 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 máslo ( může být i 1 a 1/2 másla) | Máslo kravské | 1 g |
| Ořechy na posypání | Vlašské ořechy | |
| marcipánová modelovací hmota na výrobu počítače | Marcipán |