Nutriční hodnoty (Tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 650 kJ / 2 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 172,06 g |
| – nasycené | 46,92 g |
| – nenasycené | 118,25 g |
| –– mononenasycené | 81,10 g |
| –– polynenasycené | 37,15 g |
| ––– omega 3 | 2,58 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 625 mg |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 238,30 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 20 g 20 g másla (na potření) | Máslo kravské | 20 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |