Nutriční hodnoty (Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA ")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 18,34 g |
| – nasycené | 6,86 g |
| – nenasycené | 7,80 g |
| –– mononenasycené | 6,34 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 3,80 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 53,95 g |
| – cukry | 21,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 1-2 1-2 vařené vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |