Nutriční hodnoty (Podzimní jablečno-skořicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 518 kJ / 4 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 178,98 g |
– nasycené | 101,89 g |
– nenasycené | 64,78 g |
–– mononenasycené | 54,85 g |
–– polynenasycené | 9,93 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 664,55 g |
– cukry | 323,45 g |
––– laktóza | 26,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek strouhanky | Strouhanka pšeničná | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky nebo polohrubé mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru (nebo cukru krupice) | Cukr třtinový | 250 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
500 g 500 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
2 - 3 2 - 3 pevná a nepříliš sladká jablka (použila jsem odrůdu Gala) | Jablko čerstvé | 375 g |
skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový |