Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní jablečno-skořicový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 518 kJ /
4 904 kcal
Bílkoviny143,84 g
– z toho živočišné bílkoviny90,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky178,98 g
– nasycené101,89 g
– nenasycené64,78 g
–– mononenasycené54,85 g
–– polynenasycené9,93 g
––– omega 30,73 g
Vláknina29,75 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 2,14 g
Sůl4,03 g
Sacharidy664,55 g
– cukry323,45 g
––– laktóza26,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek strouhanky Strouhanka pšeničná 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky nebo polohrubé mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru (nebo cukru krupice) Cukr třtinový 250 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
500 g 500 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 2 větší vejce Vejce slepičí 140 g
cukr podle chuti Cukr bílý
2 - 3 2 - 3 pevná a nepříliš sladká jablka (použila jsem odrůdu Gala) Jablko čerstvé 375 g
skořicový cukr na posypání Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.