Nutriční hodnoty (Závitky z vepřového masa se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 25,32 g |
| – nasycené | 14,41 g |
| – nenasycené | 10,87 g |
| –– mononenasycené | 3,52 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,25 g |
| Cholesterol | 231 mg |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,51 g |
| Sacharidy | 31,76 g |
| – cukry | 8,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 1 sklenice 1 sklenice sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
| 1-2 nožky 1-2 nožky pikantní klobásy | Klobása | 330 g |
| 150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 kostka 1 kostka drůbežího bujonu | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový |