Nutriční hodnoty (Špagety s brokolicovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 646 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,64 g |
| Tuky | 21,66 g |
| – nasycené | 8,82 g |
| – nenasycené | 9,66 g |
| –– mononenasycené | 6,94 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 21,41 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 176,50 g |
| – cukry | 12,48 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání 31-33 % | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |