Nutriční hodnoty (Kapučínový mazanec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 750 kJ / 2 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,35 g |
| Tuky | 73,76 g |
| – nasycené | 37,48 g |
| – nenasycené | 29,60 g |
| –– mononenasycené | 21,77 g |
| –– polynenasycené | 7,83 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 20,10 g |
| Cholesterol | 625 mg |
| Sodík | 527 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 442,55 g |
| – cukry | 100,21 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 ml 180 ml vody | Voda | 180 ml |
| 60 g 60 g změklého másla | Máslo kravské | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cappuccina v prášku (vrchovaté) | Cappuccino | 45 ml |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| 1 1 menší strouhané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |