Nutriční hodnoty (Chuťovková pěna ze žloutků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 587 kJ / 2 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 234,45 g |
| – nasycené | 123,30 g |
| – nenasycené | 91,90 g |
| –– mononenasycené | 80,10 g |
| –– polynenasycené | 11,80 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,65 g |
| Sodík | 3,01 g |
| Sůl | 7,55 g |
| Sacharidy | 5,05 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 uvařených vaječných žloutků | Vaječný žloutek | 230 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 30 g 30 g sardelové pasty | Sardelová pasta | 30 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sardelová očka | Ančovičky v oleji | |
| 1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 1/2 křepelčího vejce | Vejce křepelčí | |
| majonéza | Majonéza | |
| 1 1 čerstvá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pečivo | Houska pšeničná |