Nutriční hodnoty (Lančmít jako paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 870 kJ / 1 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,13 g |
| Tuky | 128,00 g |
| – nasycené | 66,00 g |
| – nenasycené | 59,30 g |
| –– mononenasycené | 47,93 g |
| –– polynenasycené | 11,38 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 45,25 g |
| – cukry | 25,75 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva lančmítu | ||
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
| 25 g 25 g sladké papriky | Paprika červená sušená | 25 g |
| 25 g 25 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| 1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |