Nutriční hodnoty (Sojové maso zapečené s jablky a uzeným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 659 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,59 g |
Tuky | 26,10 g |
– nasycené | 16,45 g |
– nenasycené | 8,87 g |
–– mononenasycené | 6,54 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,28 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 57,37 g |
– cukry | 22,49 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g sojových plátků | Sójové maso | 100 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
150 g 150 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zázvor | Zázvor sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |