Nutriční hodnoty (Sojové maso zapečené s jablky a uzeným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 659 kJ / 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,59 g |
| Tuky | 26,10 g |
| – nasycené | 16,45 g |
| – nenasycené | 8,87 g |
| –– mononenasycené | 6,54 g |
| –– polynenasycené | 2,33 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,28 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,91 g |
| Sacharidy | 57,37 g |
| – cukry | 22,49 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g sojových plátků | Sójové maso | 100 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 150 g 150 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| zázvor | Zázvor sušený | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |