Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 353 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
| Tuky | 32,80 g |
| – nasycené | 7,35 g |
| – nenasycené | 22,95 g |
| –– mononenasycené | 18,38 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 655 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího srdce (bez cév a tučného masa) | Srdce hovězí | 600 g |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari | |
| nové koření | Nové koření |