Nutriční hodnoty (Bačovská kuřecí roládka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 567 kJ / 3 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 373,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 372,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 190,72 g |
| – nasycené | 96,78 g |
| – nenasycené | 88,34 g |
| –– mononenasycené | 73,99 g |
| –– polynenasycené | 14,35 g |
| ––– omega 3 | 3,81 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 977 mg |
| Sodík | 4,95 g |
| Sůl | 12,63 g |
| Sacharidy | 7,68 g |
| – cukry | 3,61 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej nebo máslo na opékání | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pár lžic pár lžic smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |