Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 456 kJ /
587 kcal
Bílkoviny101,48 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky15,27 g
– nasycené5,08 g
– nenasycené6,63 g
–– mononenasycené5,04 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,05 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 371 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g masa na polévku (žebra) Hovězí ořez 500 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 kousek 1 kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek květáku Květák čerstvý
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
několik kuliček kuliček pepře Pepř černý
1 lžička 1 lžička sypké kořenící směsi (Vegety)
1 špetka 1 špetka šafránu (dle chuti) Šafrán sušený
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
zavářka podle chuti Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.