Nutriční hodnoty (Zelný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 362 kJ / 1 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,30 g |
| Tuky | 44,50 g |
| – nasycené | 27,45 g |
| – nenasycené | 15,90 g |
| –– mononenasycené | 13,55 g |
| –– polynenasycené | 2,35 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 37,50 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 187 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 301,40 g |
| – cukry | 275,90 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| 100 g 100 g rozinek (Rožínka) | Rozinky | 100 g |
| 10 g 10 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 listové těsto | Listové těsto |