Nutriční hodnoty (Bábovka s červeným vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 13 898 kJ / 3 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 157,80 g |
| – nasycené | 39,10 g |
| – nenasycené | 105,50 g |
| –– mononenasycené | 74,00 g |
| –– polynenasycené | 31,50 g |
| ––– omega 3 | 2,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 801 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 412,05 g |
| – cukry | 400,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg tuku | Margarín | 200 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 125 ml 125 ml červeného vína | Víno červené suché | 125 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| kousky kousky čokolády | Čokoláda mléčná 30% | |
| 20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| víno | Víno bílé suché |