Nutriční hodnoty (Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 591 kJ / 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 5,20 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 4,36 g |
| –– mononenasycené | 2,88 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 12,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 9,84 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky roštěné | Hovězí roštěnec | |
| 200 g 200 g drobných hub ve sladkokyselém nálevu | Hřib čerstvý | 200 g |
| 4 4 silnější plátky ementálu | Ementál | |
| 4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |