Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olomoucká cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 239 kJ /
296 kcal
Bílkoviny13,92 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky11,67 g
– nasycené7,22 g
– nenasycené4,22 g
–– mononenasycené1,11 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,50 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,20 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar masový 1500 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
kmín Kmín
Vegeta Natur (možno vynechat) Kořenící směs sypká
4 krajíce 4 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
8 8 tvarůžků Tvarůžky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.