Nutriční hodnoty (Olomoucká cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 239 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 11,67 g |
– nasycené | 7,22 g |
– nenasycené | 4,22 g |
–– mononenasycené | 1,11 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,20 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
kmín | Kmín | |
Vegeta Natur (možno vynechat) | Kořenící směs sypká | |
4 krajíce 4 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
8 8 tvarůžků | Tvarůžky |