Nutriční hodnoty (Olomoucká cibulačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 239 kJ / 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 11,67 g |
| – nasycené | 7,22 g |
| – nenasycené | 4,22 g |
| –– mononenasycené | 1,11 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,20 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| 1,5 l 1,5 l vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| kmín | Kmín | |
| Vegeta Natur (možno vynechat) | Kořenící směs sypká | |
| 4 krajíce 4 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 8 8 tvarůžků | Tvarůžky |