Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný chřest

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2012 10:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 014 kJ / 242 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky25,77 g
Vláknina0,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to opravdu vynikající. Inspirováno časopisy Albert a Apetit. Upravila jsem si postup, původně se česnek dával rovnou do marinády, ale podle mě by zhořknul. Myslím, že tento postup je lepší.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

9. 5. 2012 06:59

Další krása :yes:

1974andrea

7. 5. 2012 10:05

kamila29:Zelený se neloupe, pouze se odstraní spodní část tam, kde se při ohnutí zlomí.

kamila29

7. 5. 2012 09:24

Chystám se poprvé k přípravě chřestu a chci se zeptat - zelený se neloupe?

Anna Kocikova

6. 5. 2012 23:04

Máš to Andri krásně připravené:-KMňam:-p+:yes:

1974andrea

6. 5. 2012 19:13

jarka skrobakova:Díky;-). Zkus i třeba z bílého, holky psaly, že zelený není moc k dostání. U nás ano, nevím, jak u vás.

jarka skrobakova

6. 5. 2012 18:29

tak tohle bude teda něco:-!:-! mám na to strašnou chuť:-)):-))příležitostně určitě vyzkouším:-K:-))

varilamyskakasicku

6. 5. 2012 17:02

spagetka: tak vidíš,teď teprve vím, proč tyto cizí názvy, děkuji moc;-)

varilamyskakasicku

6. 5. 2012 17:01

vybusna:;-) díky;-)

vybusna

6. 5. 2012 16:54

spagetka: hej ...po slovensky je to spargla, po nemecky spargel

spagetka

6. 5. 2012 16:51

varilamyskakasicku:Ivi, špargl je německy chřest (a mám pocit že i slovensky), jinak asparagus proto, že je botanicky zařazen do rodiny asparagusovitých ;-);-);-)

varilamyskakasicku

6. 5. 2012 16:46

vybusna: spargli je v překladu - chřest?V USA je to asparagus, ale mají ho tam za pár centů,drahý ten zelený je,ale přijde mi, že se prodává přece jen zde čerstvější, než ten bílý?Ale asi jak a kde?;-)

vybusna

6. 5. 2012 15:44

varilamyskakasicku: ja mam pocit, ze nemci ziju na spargli, neskutocne mnozstva sa ho predava, ked som na vikendovom nakupe, neexistuje aby chybal v kazdom kosiku. ani tu nie je nijako zvlast lacny, biely je o nieco lacnejsi, ale zeleny je zeleny.

1974andrea

6. 5. 2012 15:42

Tak to se po ní mrknu. Díky všem;-)

varilamyskakasicku

6. 5. 2012 15:41

Zelený chřestík mám moc ráda, je sice zde nějak předražený,ale používám ho ráda.Mám s ním prima zážitek,když nám dcera, řekla, že bude příloha apsaragus, a já jsem s manželem jen koukala a mlčela, on to byl právě zelený chřest,tam v USA frčí hodně, je tam velmi levný, ale tady jsme v Česku.:-K:-p:yes:

vybusna

6. 5. 2012 15:39

maris: mariska....ty mozes byt aj posledna, ale pre mna budes furt prva...:-*:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovany chrest grilovany chrest bily zelený chřest na grilu grilovaný zelený chřest chřest recepty grilovaný chřest recept grilovany bily chrest chřest grilovaný grilovaný chřest recepty chřest na grilu recepty z chřestu chřest recept jak grilovat chrest bílý chřest na grilu zeleny chrest grilovany zelený chřest jako příloha recepty na chřest zelený chřest gril chrest recept na grilovaný chřest

Suroviny: chřest, olej slunečnicový, olej sezamový, omáčka sojová, česnek, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Grilovaný chřest

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p7Op