Nutriční hodnoty (Vepřová kýta protýkaná mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 267,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 262,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,27 g |
| Tuky | 41,17 g |
| – nasycené | 9,86 g |
| – nenasycené | 21,03 g |
| –– mononenasycené | 17,24 g |
| –– polynenasycené | 3,79 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 14,44 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 901 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 31,21 g |
| – cukry | 22,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-1,5 kg 1-1,5 kg Vepřové kýty | Vepřová kýta | 1250 g |
| 300 g 300 g mrkev tenší | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
| 1 ks 1 ks cibule střední | Cibule čerstvá | 69 g |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar (voda na podlití) | Vývar hovězí |