Nutriční hodnoty (Divoké hovězí na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 171 kJ / 1 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 73,37 g |
| – nasycené | 35,30 g |
| – nenasycené | 36,37 g |
| –– mononenasycené | 31,04 g |
| –– polynenasycené | 5,33 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 244 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 28,42 g |
| – cukry | 10,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička kaparů (nebo kyselá okurka) | Kapary | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| pár kuliček kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| pár kuliček kuliček nového koření | Nové koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| sůl | Sůl mořská |