Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané játrové žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 609 kJ /
384 kcal
Bílkoviny32,09 g
– z toho živočišné bílkoviny31,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,91 g
Tuky22,67 g
– nasycené10,86 g
– nenasycené9,19 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,08 g
Vláknina3,08 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,71 g
Sacharidy12,45 g
– cukry8,74 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 ks 8 ks kuřecích jater Játra kuřecí
8 ks 8 ks velkých žampionů Žampion čerstvý
trochu trochu oleje Olej řepkový
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu koňaku Brandy
8 8 tenkých plátků uzené slaniny Špek
petrželka Petržel nať čerstvá
100 g 100 g Eidam cihla Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.