Nutriční hodnoty (Zapékané játrové žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 609 kJ / 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,91 g |
| Tuky | 22,67 g |
| – nasycené | 10,86 g |
| – nenasycené | 9,19 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 3,08 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 12,45 g |
| – cukry | 8,74 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 ks 8 ks kuřecích jater | Játra kuřecí | |
| 8 ks 8 ks velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trochu trochu koňaku | Brandy | |
| 8 8 tenkých plátků uzené slaniny | Špek | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 100 g 100 g Eidam cihla | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |