Pikantní kančí guláš

mika59 Kuchařka: mika59

Jiné maso 5 názorů

Suroviny

800 g kančí kýty
3 velké cibule
4 stroužky česneku
1-2 lžíce sádla
2 lžíce červené papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžíce rajčatového protlaku
3-4 beraní rohy + trošku nálevu podle chuti
300 ml světlého piva
velký krajíc staršího chleba
4 kuličky jalovce
bobkový list
snítka rozmarýnu
kmín
sůl
pepř
vývar
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.

  2. Přidáme protlak a po krátkém zarestování přisypeme obě papriky, rozmarýn, koření a sůl. Podlijeme pivem a necháme chvíli odvařit.

  3. Přidáme beraní rohy, dolijeme vývarem, tak zároveň s masem a dusíme do měkka. Trvá to minimálně hodinu až dvě, podle stáří masa.

  4. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný nebo nadrobený krajíc chleba a vaříme 10-15 minut. Podáváme s chlebem nebo knedlíky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 289 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní kančí guláš

Tématické fráze: kančí guláš na pivu výborný kančí guláš kanči gulaš guláš z kančí kýty nejlepší kančí guláš kancí guláš recept pripravu na kanci gulas kančí recept kančí guláš na pivu s beraními rohy gulas z kance kančí maso recepty guláš z mladého kance kančí guláš z kýty kančí. guláš recept recept na kanci gulas guláš z kančí kýty na pivě kanci gulaz na pivu kančí guláš top recepty kančí guláš na pivě pikantní gulase

Zapomněl/a jsem heslo