Pikantní kančí guláš

mika59 Kuchařka: mika59

Jiné maso 7 názorů

Suroviny

800 g kančí kýty
3 velké cibule
4 stroužky česneku
1-2 lžíce sádla
2 lžíce červené papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžíce rajčatového protlaku
3-4 beraní rohy + trošku nálevu podle chuti
300 ml světlého piva
velký krajíc staršího chleba
4 kuličky jalovce
bobkový list
snítka rozmarýnu
kmín
sůl
pepř
vývar
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.

  2. Přidáme protlak a po krátkém zarestování přisypeme obě papriky, rozmarýn, koření a sůl. Podlijeme pivem a necháme chvíli odvařit.

  3. Přidáme beraní rohy, dolijeme vývarem, tak zároveň s masem a dusíme do měkka. Trvá to minimálně hodinu až dvě, podle stáří masa.

  4. Před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný nebo nadrobený krajíc chleba a vaříme 10-15 minut. Podáváme s chlebem nebo knedlíky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 289 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní kančí guláš

Tématické fráze: kančí guláš na pivu kanči gulaš výborný kančí guláš guláš z kančí kýty kančí guláš na pivě recepty z kance kančí kýta guláš kancí guláš recept nejlepší kančí guláš gulas z kance pikantni kanci gulasek jak se dělá kančí gulas recepty na kančí guláš pripravu na kanci gulas recept na kanci gulas kančí guláš top recepty kančí recept kančí guláš na pivu s beraními rohy kanci gulas s beranimi rohy kančí maso recepty

Zapomněl/a jsem heslo