Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlové šátečky bez kynutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 40

Energie16 129 kJ /
3 855 kcal
Bílkoviny65,25 g
– z toho živočišné bílkoviny21,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,45 g
Tuky244,43 g
– nasycené148,92 g
– nenasycené86,92 g
–– mononenasycené76,82 g
–– polynenasycené10,10 g
––– omega 31,17 g
Vláknina12,49 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 243 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy342,31 g
– cukry97,40 g
––– laktóza5,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
30 g 30 g cukru moučka Cukr bílý 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka kvasnic (42 g) Droždí pekařské lisované 23 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
povidla Povidla
20 g 20 g másla (plátek asi 1 cm) Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce cukru písek Cukr bílý 45 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.