Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v tymiánové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 727 kJ / 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 35,84 g |
| – cukry | 32,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička chilli omáčky | Chilli omáčka | 5 ml |
| 2-3 větvičky 2-3 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |