Nutriční hodnoty (Rizoto v jednom hrnci.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 16 656 kJ / 3 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,76 g |
| Tuky | 49,44 g |
| – nasycené | 29,07 g |
| – nenasycené | 17,88 g |
| –– mononenasycené | 14,06 g |
| –– polynenasycené | 3,82 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 82,74 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 8,50 g |
| Sůl | 21,29 g |
| Sacharidy | 701,28 g |
| – cukry | 74,52 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 konzervy 2 konzervy Zlaté kukuřice od Bonduelle 425 ml | Kukuřice sterilovaná | |
| 850 g 850 g krájených žampiónů | Žampion čerstvý | 850 g |
| 1 konzerva 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě | Vepřová kýta | |
| 650 g 650 g zeleninového leča (sklenička) | Zelenina směs sterilovaná | 650 g |
| 1/2 1/2 tomatového jemného kečupu | Kečup sladký | |
| 3/4 kg 3/4 kg rýže | Rýže bílá | 750 g |
| 25 dkg 25 dkg Eidamu 40% | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 2 kostky 2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 20 g |
| 1/3 kostky 1/3 kostky sádla | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |