Nutriční hodnoty (Krupicová kaše s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g | 
| Tuky | 70,07 g | 
| – nasycené | 43,73 g | 
| – nenasycené | 24,43 g | 
| –– mononenasycené | 21,03 g | 
| –– polynenasycené | 3,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,51 g | 
| Vláknina | 29,00 g | 
| Cholesterol | 204 mg | 
| Sodík | 37 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 273,64 g | 
| – cukry | 193,97 g | 
| ––– laktóza | 0,64 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g | 
| trochu trochu vody | Voda | |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g | 
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| skořicový cukr | Cukr skořicový |