Nutriční hodnoty (Krupicová kaše s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 70,07 g |
| – nasycené | 43,73 g |
| – nenasycené | 24,43 g |
| –– mononenasycené | 21,03 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 273,64 g |
| – cukry | 193,97 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| trochu trochu vody | Voda | |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |