Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašská kyselica)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 304 kJ /
1 268 kcal
Bílkoviny54,60 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky83,54 g
– nasycené40,52 g
– nenasycené40,80 g
–– mononenasycené25,58 g
–– polynenasycené15,22 g
––– omega 31,30 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 3,52 g
Sůl8,40 g
Sacharidy69,80 g
– cukry20,20 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
100 g 100 g brambor Brambor zimní 100 g
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1,5 l 1,5 l masového vývaru Vývar masový 1500 ml
4 kuličky 4 kuličky černého pepře Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
4 kuličky 4 kuličky celého nového koření Nové koření
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
50 g 50 g tuku Margarín 50 g
20 g 20 g hladké mouky na jíšku Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.