Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 996 kJ /
2 150 kcal
Bílkoviny47,18 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,58 g
Tuky120,87 g
– nasycené24,26 g
– nenasycené93,55 g
–– mononenasycené51,49 g
–– polynenasycené42,07 g
––– omega 30,42 g
Vláknina45,59 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy195,61 g
– cukry145,69 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
200 g 200 g mandlí Mandle neloupané 200 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 15 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 dl 2 dl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.