Nutriční hodnoty (Salát z okurek a ředkviček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 173 kJ / 41 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 4,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany 1 kelímek) | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |