Nutriční hodnoty (Okurkový salát s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 761 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,40 g |
| Tuky | 4,10 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 3,01 g |
| –– mononenasycené | 1,50 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,10 g |
| – cukry | 60,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 kapie | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 50 g 50 g máčených černých hub (nebo 150 g nakládaných kyselých hub) | Hřib čerstvý | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky glutasolu | E621 - L-glutaman sodný |