Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 761 kJ /
421 kcal
Bílkoviny14,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,40 g
Tuky4,10 g
– nasycené0,69 g
– nenasycené3,01 g
–– mononenasycené1,50 g
–– polynenasycené1,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,10 g
– cukry60,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší salátové okurky Okurka salátová čerstvá
4 4 kapie Paprika červená čerstvá 1000 g
50 g 50 g máčených černých hub (nebo 150 g nakládaných kyselých hub) Hřib čerstvý 50 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 špetka 1 špetka mletého pepře Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky glutasolu E621 - L-glutaman sodný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.