Nutriční hodnoty (Ovocný gulášek aneb co s přemírou marmelád)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 886 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 3,27 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,26 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,80 g |
– cukry | 68,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g telecího masa (na kostičky nakrájeného) | Telecí kýta | |
1 1 cibule (nakrájená na kousky) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 čerstvá paprika (nakrájená na proužky) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 sklenice 1 sklenice marmelády jahodové | Marmeláda jahodová | |
2 hrnky 2 hrnky brusinek nebo rybízu i mraženého | Brusinky zavařené | 500 g |
1 1 koření na Svařené víno Vitana | Perníkové koření | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |