Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s celerovou natí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 834 kJ / 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 45,75 g |
| – nasycené | 3,28 g |
| – nenasycené | 40,12 g |
| –– mononenasycené | 27,98 g |
| –– polynenasycené | 12,14 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,00 g |
| – cukry | 42,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 800 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| lžičku lžičku hořčice | Hořčice plnotučná | |
| středně velkou cibuli | Cibule čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekané mladé celerové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |