Nutriční hodnoty (Masová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 558 kJ / 1 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 172,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 70,54 g |
| – nasycené | 27,65 g |
| – nenasycené | 28,63 g |
| –– mononenasycené | 24,03 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 1,70 g |
| Sodík | 860 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 49,45 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pečeného masa (tučnějšího) | Vepřová plec | 500 g |
| 250 g 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce paštikového koření (viz Poznámka) | Pepř černý | 45 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| anglická slanina k vyložení formy (dle potřeby) | Anglická slanina | |
| uzený špek k vyložení formy (dle potřeby) | Špek | |
| sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové |