Nutriční hodnoty (Vanilkové špaldové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 347 kJ / 3 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,25 g |
Tuky | 203,25 g |
– nasycené | 109,75 g |
– nenasycené | 88,75 g |
–– mononenasycené | 68,65 g |
–– polynenasycené | 20,10 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 46,00 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 301,88 g |
– cukry | 76,98 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
70 g 70 g umletých mandlí | Mandle neloupané | 70 g |
70 g 70 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 1 vanilkový lusk (nebo vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | |
moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |