Nutriční hodnoty (Vanilkové špaldové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 347 kJ / 3 429 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,25 g |
| Tuky | 203,25 g |
| – nasycené | 109,75 g |
| – nenasycené | 88,75 g |
| –– mononenasycené | 68,65 g |
| –– polynenasycené | 20,10 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 46,00 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 301,88 g |
| – cukry | 76,98 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 70 g 70 g umletých mandlí | Mandle neloupané | 70 g |
| 70 g 70 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 1 vanilkový lusk (nebo vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |