Nutriční hodnoty (Salát ze syrového celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 909 kJ / 1 651 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 33,71 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,35 g | 
| Tuky | 144,16 g | 
| – nasycené | 13,05 g | 
| – nenasycené | 121,22 g | 
| –– mononenasycené | 85,50 g | 
| –– polynenasycené | 35,72 g | 
| ––– omega 3 | 10,36 g | 
| Vláknina | 48,70 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 1,22 g | 
| Sůl | 2,66 g | 
| Sacharidy | 30,38 g | 
| – cukry | 14,04 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 mladé celery | Celer bulva čerstvá | 1080 g | 
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g | 
| olivy (pokud možno řecké černé) | Olivy čerstvé zralé | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku oleje (nebo podle potřeby) | Olej řepkový | 125 ml | 
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce octa | Ocet lihový | 7.5 ml | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | 
 
	