Nutriční hodnoty (Salát ze syrového celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 909 kJ / 1 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,35 g |
Tuky | 144,16 g |
– nasycené | 13,05 g |
– nenasycené | 121,22 g |
–– mononenasycené | 85,50 g |
–– polynenasycené | 35,72 g |
––– omega 3 | 10,36 g |
Vláknina | 48,70 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 30,38 g |
– cukry | 14,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé celery | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
olivy (pokud možno řecké černé) | Olivy čerstvé zralé | |
1/2 šálku 1/2 šálku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce octa | Ocet lihový | 7.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |