Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze syrového celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 909 kJ /
1 651 kcal
Bílkoviny33,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,35 g
Tuky144,16 g
– nasycené13,05 g
– nenasycené121,22 g
–– mononenasycené85,50 g
–– polynenasycené35,72 g
––– omega 310,36 g
Vláknina48,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,66 g
Sacharidy30,38 g
– cukry14,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé celery Celer bulva čerstvá 1080 g
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
olivy (pokud možno řecké černé) Olivy čerstvé zralé
1/2 šálku 1/2 šálku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce octa Ocet lihový 7.5 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.