Nutriční hodnoty (Podkrkonošské kyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 480 kJ / 832 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 67,67 g |
| – nasycené | 23,56 g |
| – nenasycené | 32,56 g |
| –– mononenasycené | 26,03 g |
| –– polynenasycené | 6,53 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 508 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 9,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g chlebového kvásku | Kvásek žitný | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 velká hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| voda | Voda |