Nutriční hodnoty (Podkrkonošské kyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 480 kJ / 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 67,67 g |
– nasycené | 23,56 g |
– nenasycené | 32,56 g |
–– mononenasycené | 26,03 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 9,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g chlebového kvásku | Kvásek žitný | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 velká hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
voda | Voda |