Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podkrkonošské kyselo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 480 kJ /
832 kcal
Bílkoviny44,98 g
– z toho živočišné bílkoviny44,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky67,67 g
– nasycené23,56 g
– nenasycené32,56 g
–– mononenasycené26,03 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 508 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy9,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g chlebového kvásku Kvásek žitný
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 velká hrst sušených hub Houby sušené směs
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.