Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na žampionech s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 498 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 331,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 16,63 g |
| – nasycené | 5,42 g |
| – nenasycené | 8,64 g |
| –– mononenasycené | 5,92 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 2,68 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 779 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,86 g |
| Sacharidy | 13,35 g |
| – cukry | 7,65 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kuřecí prsíčka 4 ks 4 ks | Kuře prso | 1400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| trochu trochu soli | Sůl mořská | |
| lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1-2 dl 1-2 dl mléko -voda | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 50 - 100 g 50 - 100 g sterilované žampiony | Žampion zavařený | 75 g |
| niva asi 100 g | Niva 50% t. v s. |