Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnný kefírový chleba s dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 601 kJ /
2 534 kcal
Bílkoviny81,07 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,47 g
Tuky50,52 g
– nasycené8,13 g
– nenasycené39,68 g
–– mononenasycené20,35 g
–– polynenasycené19,33 g
––– omega 31,70 g
Vláknina28,26 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 6,50 g
Sůl16,23 g
Sacharidy424,58 g
– cukry38,34 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
3 lžičky 3 lžičky oleje Olej řepkový 15 ml
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
90 g 90 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 90 g
180 g 180 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 180 g
280 g 280 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 280 g
50 g 50 g dýňového semínka Dýňová semínka 50 g
12 g 12 g droždí Droždí pekařské lisované 12 g
(možno přidat větší špetku špetku sušené mleté cibule)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.