Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 585 kJ / 1 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 129,50 g |
| – nasycené | 20,17 g |
| – nenasycené | 98,63 g |
| –– mononenasycené | 30,20 g |
| –– polynenasycené | 68,43 g |
| ––– omega 3 | 1,53 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,34 g |
| Sacharidy | 13,00 g |
| – cukry | 9,85 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 300 g |
| 100-200 g 100-200 g majonézy | Majonéza | 150 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |