Nutriční hodnoty (Játra po gruzínsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 41,38 g |
| – nasycené | 9,07 g |
| – nenasycené | 18,63 g |
| –– mononenasycené | 14,06 g |
| –– polynenasycené | 4,58 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,27 g |
| Sodík | 797 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| 300 ml 300 ml leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |