Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové špalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
| Tuky | 2,84 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,80 g |
| –– mononenasycené | 0,84 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 25,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 59 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 87,50 g |
| – cukry | 46,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové plecko nebo krkovička | Vepřová plec | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| rajčatový protlak nebo kečup | Protlak rajčatový | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |