Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové špalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 957 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
Tuky | 2,84 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 1,80 g |
–– mononenasycené | 0,84 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 25,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,50 g |
– cukry | 46,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové plecko nebo krkovička | Vepřová plec | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
rajčatový protlak nebo kečup | Protlak rajčatový | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |