Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 487 kJ /
7 048 kcal
Bílkoviny117,27 g
– z toho živočišné bílkoviny77,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,45 g
Tuky296,63 g
– nasycené128,85 g
– nenasycené137,25 g
–– mononenasycené80,82 g
–– polynenasycené56,43 g
––– omega 38,38 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 2,62 g
Sodík 910 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy970,83 g
– cukry787,40 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
300 g 300 g práškového cukru Cukr bílý 300 g
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1/4 balíčku 1/4 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
2 dl 2 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
30 g 30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g práškového cukru Cukr bílý 150 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
300 g 300 g krupicového cukru Cukr bílý 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.