Nutriční hodnoty (Vepřové ve vlastní šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 611 kJ / 3 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 297,00 g |
| – nasycené | 77,30 g |
| – nenasycené | 156,50 g |
| –– mononenasycené | 127,70 g |
| –– polynenasycené | 28,80 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 8,59 g |
| Sůl | 21,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |
| kmín (dle potřeby) | Kmín | |
| vepřové kůže (podle počtu sklenic) | Vepřová kůže | |
| voda (dle potřeby) | Voda |