Nutriční hodnoty (Kávové řezy III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 605 kJ / 4 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,16 g |
| Tuky | 244,42 g |
| – nasycené | 141,98 g |
| – nenasycené | 88,29 g |
| –– mononenasycené | 79,15 g |
| –– polynenasycené | 9,14 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 499,00 g |
| – cukry | 355,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 15 dkg 15 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 25 dkg 25 dkg másla (tuku) | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 vanilkový puding uvařený bez cukru | Puding v prášku | 40 g |
| 15 dkg 15 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |