Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 252 kJ /
1 972 kcal
Bílkoviny362,70 g
– z toho živočišné bílkoviny351,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,43 g
Tuky43,70 g
– nasycené13,37 g
– nenasycené28,13 g
–– mononenasycené18,22 g
–– polynenasycené9,91 g
––– omega 33,17 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 5,69 g
Sůl14,21 g
Sacharidy21,28 g
– cukry13,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
400 g 400 g plochých fazolových lusků Fazolky čerstvé 400 g
100 g 100 g schwarzwaldské šunky (nebo jiné sušené) Šunka parmská 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 37.5 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
bujónová kostka Bujón hovězí
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.