Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 252 kJ / 1 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 362,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 351,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g |
| Tuky | 43,70 g |
| – nasycené | 13,37 g |
| – nenasycené | 28,13 g |
| –– mononenasycené | 18,22 g |
| –– polynenasycené | 9,91 g |
| ––– omega 3 | 3,17 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 876 mg |
| Sodík | 5,69 g |
| Sůl | 14,21 g |
| Sacharidy | 21,28 g |
| – cukry | 13,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 400 g 400 g plochých fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 400 g |
| 100 g 100 g schwarzwaldské šunky (nebo jiné sušené) | Šunka parmská | 100 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 37.5 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| bujónová kostka | Bujón hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |