Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s dijonskými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 252 kJ / 1 972 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 362,70 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 351,27 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,43 g | 
| Tuky | 43,70 g | 
| – nasycené | 13,37 g | 
| – nenasycené | 28,13 g | 
| –– mononenasycené | 18,22 g | 
| –– polynenasycené | 9,91 g | 
| ––– omega 3 | 3,17 g | 
| Vláknina | 21,50 g | 
| Cholesterol | 876 mg | 
| Sodík | 5,69 g | 
| Sůl | 14,21 g | 
| Sacharidy | 21,28 g | 
| – cukry | 13,28 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g | 
| 400 g 400 g plochých fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 400 g | 
| 100 g 100 g schwarzwaldské šunky (nebo jiné sušené) | Šunka parmská | 100 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 37.5 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| bujónová kostka | Bujón hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |