Nutriční hodnoty (Kuře na červeném víně (Coq au Vin))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 627 kJ / 1 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,15 g |
Tuky | 110,14 g |
– nasycené | 54,08 g |
– nenasycené | 54,66 g |
–– mononenasycené | 45,56 g |
–– polynenasycené | 9,10 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 49,31 g |
– cukry | 18,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
125 g 125 g slaniny vcelku | Špek | 125 g |
400 ml 400 ml červeného burgundského vína | Víno bílé suché | 400 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4-6 4-6 menších červených cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
250 g 250 g žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
500 ml 500 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
celý černý pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
tymián | Tymián sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |