Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na červeném víně (Coq au Vin))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 627 kJ /
1 584 kcal
Bílkoviny22,03 g
– z toho živočišné bílkoviny6,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,15 g
Tuky110,14 g
– nasycené54,08 g
– nenasycené54,66 g
–– mononenasycené45,56 g
–– polynenasycené9,10 g
––– omega 30,29 g
Vláknina33,96 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,64 g
Sacharidy49,31 g
– cukry18,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
125 g 125 g slaniny vcelku Špek 125 g
400 ml 400 ml červeného burgundského vína Víno bílé suché 400 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4-6 4-6 menších červených cibulek Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g žampiónů Žampion čerstvý 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
celý černý pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
tymián Tymián sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.