Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 986 kJ / 1 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,61 g |
| Tuky | 69,60 g |
| – nasycené | 33,54 g |
| – nenasycené | 20,19 g |
| –– mononenasycené | 16,32 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 27,74 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 2,55 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 61,53 g |
| – cukry | 18,85 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 nízkotučná majonéza (majolka) | Majonéza | |
| malý hrnek hrnek nastrouhaného Čedaru | Čedar | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku nastruhaného parmezánu | Parmezán | 125 g |
| 1 1 cibule nakrájená na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice (stačí jedna dle mé chuti) | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.25 g |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
| máslo | Máslo kravské |