Nutriční hodnoty (Valentýnská srdíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 743 kJ / 3 046 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,50 g |
| Tuky | 32,73 g |
| – nasycené | 9,31 g |
| – nenasycené | 14,75 g |
| –– mononenasycené | 10,09 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 20,40 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 8,88 g |
| Sacharidy | 578,55 g |
| – cukry | 149,85 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
| 1/4 litru 1/4 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mletého cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
| žíce másla | Máslo kravské | |
| skořici | Skořice ceylonská | |
| mletý cukr | Cukr bílý | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |