Nutriční hodnoty (Bramborový salát (bez zeleniny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 201 kJ / 1 004 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,47 g |
| Tuky | 87,96 g |
| – nasycené | 11,90 g |
| – nenasycené | 66,58 g |
| –– mononenasycené | 20,84 g |
| –– polynenasycené | 45,74 g |
| ––– omega 3 | 1,04 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 917 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 34,95 g |
| – cukry | 7,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |