Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice v bazalkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 4,83 g |
| – nasycené | 2,69 g |
| – nenasycené | 1,99 g |
| –– mononenasycené | 0,46 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 27,97 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 500 gr 500 gr kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 1/2 l 1/2 l vývaru (nebo kostka Masoxu) | Vývar hovězí | 500 ml |